DaBUF Generalforsamling og Landsseminar d. 21. – 23. august 2020 i Svendborg.
Arrangementets gennemførelse afhænger naturligvis af udviklingen ift. Corona virus situationen samt myndighedernes påbud, restriktioner og anbefalinger.

Foreløbig Dagsorden (Ikke tilgængelig p.t.)

Foreløbig Program (Ikke tilgængelig p.t.)

Priser 2020

TILMELD HER (Det er ikke muligt at tilmelde sig p.t.)
Bemærk at KUN en person pr. klub skal tilmelde alle deltagere samlet, og at der skal tilmeldes til workshop søndag formiddag samtidig – så sørg for at have disse oplysninger ved hånden (se workshop beskrivelser i programmet).

På landsseminaret bliver der set film og afholdt workshops samt arbejdes med forskellige temaer, der giver DaBUFs lokale filmklubber inspiration og idéer til den kommende filmklubsæson. Du kan se billeder fra sidste landsseminaret på DaBUFs facebookside.

På landsseminaret bliver DaBUFs årlige generalforsamling også afholdt. Hver fremmødt lokalafdeling har to stemmer og kan på årets generalforsamling være med til at forme foreningens arbejde. Her godkendes budget og regnskab og DaBUFs forskellige lokalafdelinger tager sammen stilling til udtalelser og politiske drøftelser samt vælger DaBUFs hovedbestyrelse.