Er du vild med FN’s 17 verdensmål og film? Har du lyst til at sprede kendskabet om målene gennem filmproduktions-workshops for børn? Vil du lære at lave stop motion-film af høj kvalitet med et bæredygtigt budskab samt at udvikle og afvikle medieworkshops på egen hånd? Så er det dig, vi leder efter!

Se invitationen her og del den i dit netværk! Måske du eller en du kender har en verdensmålsfilmmager i maven.

Om projektet
I 2020 starter Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber (DaBUF) et nyt projekt, der skal udbrede kendskabet til verdensmålene hos børn gennem workshops i stop motion-filmproduktion. I den forbindelse søger vi 6 personer mellem 16-25 år, der skal udgøre projektets team.

Sammen skal de 6 i løbet af 2020 udvikle og afvikle 8 stop motion-workshops i børnefilmklubber rundt omkring i landet. Teamet vil starte med et weekendforløb, hvor de klædes på af en professionel stop motion-animator, lærer om verdensmålene samt får værktøjer til at undervise børn i disse gennem filmproduktion. Derefter har teamet frie tøjler til selv at udvikle den type stop motion-workshops, som de synes er sjove. Der vil være en projektkoordinator fra DaBUF tilknyttet, som vil støtte og rådgive de unge i deres arbejde. 

Om dig

  • Du er mellem 16-25 år.
  • Du har lyst til at undervise børn mellem 9-12 år i verdensmålene og stop motion-produktion.
  • Du er vild med filmproduktion og verdensmålene – eller du kunne godt tænke dig at blive det! 
  • Du har lyst til at blive en del af et fælleskab og afvikle fede workshops.
  • Du kan deltage i en uddannelsesweekend d. 7. – 8. marts 2020.
  • Du kan være med til at afvikle 8 stop motion-workshops. Derudover kan du deltage i ca. 6 planlægningsmøder over et år.

Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning – en video, en skriftlig ansøgning eller en illustration. Din ansøgning skal indeholde:

  • En beskrivelse af dig selv: Hvem er du og hvad laver du til daglig? 
  • Din motivation for at blive en del af Filmmagernes verdensmål: brænder du for at formidle verdensmålene, kan du lide at lave film, er du vild med at undervise, mv.
  • Praktisk information: navn, alder og bopæl.

Send din ansøgning til sekr@dabuf.dk senest d. 25. februar. Du får svar på din ansøgning kort efter deadline. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til samme mail.