Med henvisning til statsministeriets pressemøde i går aftes opfordrer DaBUF til, at vi fra foreningslivets side følger alle myndighedernes anbefalinger og retningslinjer nøje, herunder opfordringen om at alle ikke nødvendige aktiviteter udskydes eller aflyses. Alle klubbers visninger i marts måned aflyses. 

Vi følger situationen og tager stilling til evt. visninger fra april og frem på et senere tidspunkt. Dette er en situation uden fortilfælde og vi kan derfor ikke på nuværende tidspunkt komme med en klar udmelding om, hvad det vil betyde for evt. fakturering/refundering af filmleje. DaBUF kan i denne særlige situation desværre ikke afklare generelle juridiske eller sundhedsfaglige spørgsmål, og derfor anbefaler vi, at I retter disse spørgsmål til myndighederne, og generelt holder jer orienteret på myndighedernes platforme.
                                       
Vi vil endvidere oplyse om, at Filmgennemsyn lørdag d. 14. marts er aflyst/udsat. Vi indkalder som normalt til landsseminar og generalforsamling jf. vedtægterne – naturligvis med forbehold for situationens udvikling ift. arrangementets gennemførelse. Sekretariatet vil de næste to uger arbejde hjemmefra – vi beklager på forhånd de gener, det måtte medføre for jer, men beder om forståelse under disse særlige omstændigheder.   
 
Du kan orientere dig på: www.coronasmitte.dk