Aktivitet
Online fyraftensmøde

Hvis alt går vel, åbner biograferne igen d. 6. maj – og hold nu op, hvor vi glæder os.

Flere af jer har allerede kontaktet os, om muligheden for at afholde visninger i maj/juni. Det synes vi er en super god ide! Og opfordrer alle til, at overveje jeres muligheder for at markere genåbningen, støtte den lokale biograf og tilbyde jeres medlemmer en visning i fællesskab på det store lærred, inden den noget amputerede sæson afsluttes.

Vi inviterer derfor til online fyraftensmøde tirsdag d. 20. april kl. 17.00 – 18.00, hvor vi kommer omkring følgende:

  • Jeres muligheder for, at bestille og vise film i maj/juni – herunder titler fra det kommende katalog. 
  • Muligheder for tilskud til ekstra visninger/arrangementer og f.eks. balloner, snacks mm. til børnene 
  • Udfordringer ift. Corona-pas og restriktioner ifm. genåbningen 
  • Fælles ide-brainstorm til markeringen af genåbning. 

Styrket indsats og flere onlinemøder
Vi arbejder på en ekstra indsats fra DaBUFs side for, at støtte og styrke filmklubberne efter nedlukningen – med fokus på den kommende sæson. I vil høre mere herom inden længe, hvor vi også vil præsentere en række datoer for online fyraftensmøder som en del af indsatsen.

Praktisk vedr. filmbestilling og biografrestriktioner
Ift. at bestille film, er vi i kontakt med distributørerne – og de fleste er på plads igen denne uge og klar til at tage imod jeres bestillinger.

Vi ved endnu ikke, hvilke restriktioner biograferne vil være underlagt ifm. genåbningen – udover, at der vil være krav om Corona-pas for alle OVER 15 år. Vi giver jer selvfølgelig besked, så snart der foreligger mere information omkring dette og generelt for indendørs foreningsliv.

De bedste fællesskabshilsner
DaBUF bestyrelse & sekretariat