Frivillige søges

Kontakt
Projektleder Maria Have 

sekr@dabuf.dk

 

Elsker du film og er du mellem 17-25 år?

Synes du, det kunne være sjovt at være med til at planlægge og afvikle filmevents? Har du mod på at tænkte stort og skabe events, der samler unge fra hele landet?

– Så er det dig vi leder efter!


Hvad er det for et fantastisk projekt?

Filmværket startede i 2019 og samler unge filmnørder til spændende og anderledes aktiviteter. Nu søger vi nye frivillige mellem 17-25 år, der skal stå for at udtænke, planlægge og afholde det næste års store og små filmevents. Du behøver ikke have erfaring med at projektplanlægning eller filmoptagelser, det vigtigste er, at du er idérig og har mod på at lave sjove og andeledes events for andre unge. Projektet er skabt af DaBUF og bliver til i samarbejde med Ungdomsringen.


Hvordan bliver jeg frivillig?

Vil du være frivillig projektskaber, så send os en lille video optaget på mobilen til sekr@dabuf.dk, hvor du fortæller, hvorfor netop DU skal være en del af projektet. I videoen skal du svare på:

  • Hvem er du? (dit navn, alder, hvor bor du, hvad laver du?)
  • Hvad er din filminteresse? (kan du lide at se film, lave film?)
  • Hvorfor vil du gerne være en del af Filmværket?

Som frivillig er du med til at planlægge og afvikle 3-4 events i sæsonen, der løber fra oktober til juni. Derudover deltager du i ca. 6 planlægningsmøder i perioden.


Og hvornår starter vi så?

Der er deadline for at ansøge d. 5. september. Du får svar på din ansøgning kort efter deadline og får nærmere besked om projektets videre forløb.

Vi mødes første gang i starten af oktober til en idéudviklingsweeken på Fyn, hvor de frivillige lærer hinanden at kende og sammen idéudvikler de events, der skal planlægges og afvikles i perioden oktober til juni.

Vi glæder os til at høre fra dig!