MGP 2023

 


Foto: Stenløse og Ballerup B & U’s MGP event i februar 2022 i Format Bio Ballerup.

Skal I holde MGP event i jeres klub?

MGP 2023 afholdes d. 18. februar 2023 kl. 19.00 – og det er en super anledning til at invitere jeres medlemmer til en særlig event i filmklubben! Hold et brag af en MGP-fest mens showet bliver streamet på det store lærred ?

Flere og flere klubber kaster sig ud i at afholde MGP med stor succes – og det er der flere grunde til: foruden at tilbyde nuværende medlemmerne en ekstra oplevelse, kan det også være en god måde at tiltrække nye på. MGP er nemlig årets helt STORE begivenhed for rigtig mange børn i hele landet. Og sidst, men ikke mindst, er det en fest at opleve børnenes glæde og entusiasme til MGP ?

Betingelser
DR har nogle betingelser, der skal overholdes, når man streamer et storskærmsarrangement. Den vigtigste er, at man IKKE må tage entre eller på nogen måde sælge billetter. Læs betingelserne fra 2022 HER

Hvordan gør I?
? Start med at booke biografen allerede nu, hvis I gerne vil afholde eventet og sørg for at sikre jer, at biografen kan streame.

? Overvej rammerne og økonomien i det – har I brug for at søge tilskud?
(Bemærk at DR stiller pynt + stemmesedler til rådighed på deres hjemmeside en måneds tid før afholdelse, men at man selv skal printe).

? Inviter jeres medlemmer så snart som muligt, så de ved, hvor de skal afholde årets fest ?

Flere spørgsmål?
Kontakt Lise-Lotte Bjørkholt fra Herlev Skolebio på llb@nuuday.dk Lise-Lotte har flere års erfaring med at holde MGP i filmklubben.

Søg evt. om tilskud
DUFs Lokalforeningspulje 
Obs. Man kan kun søge til aktiviteter i indeværende år, dvs. I kan først søge om tilskud i starten af 2023.
Man kan søge puljen om støtte til projekter og/eller aktiviteter, der styrker jeres foreningsarbejde med børn og unge, samt støtte til anskaffelser – f.eks. udstyr eller materialer. Mindre beløb på 15.000 kr. eller derunder behandles administrativt således, at svar som udgangspunkt kan meddeles senest 5 uger efter modtagelsen. Disse ansøgninger kan indsendes løbende.

Andre events og aktiviteter?
For mange klubber er det blevet en fast del af programmet at tilbyde ekstra aktiviteter eller særlige events/arrangementer i tillæg til filmvisningerne. Det synes vi er en super god ide og vi har derfor samlet en række forslag – både nye og tidligere benyttede aktiviteter i et google dokument:

’Aktivitets- og inspirations oversigt til alternative klubaktiviteter’ (linket findes også på dabuf.dk)