Artikel

 

 

Den hæderfulde anerkendelse for at være en klub endnu mere ud over det sædvanlige falder hvert år under festmiddagen i forbindelse med årets landsseminar.

Prisen som Årets Klub 2023 går til Viborg Børne- og Ungdomsfilmklub, fordi de har et stærkt frivilligt fællesskab og mangeårige ildsjæle i bestyrelsen. De er en stor veletableret klub, der leverer superflotte medlemstal. De har med deres engagement formået at følge med tiden – både ved at tilgodese mange aldersgrupper med et varieret program, og fordi de er gode til at kommunikere med deres medlemmer bl.a. via sociale medier.

De tilbyder medlemmerne ekstra arrangementer som fx en mega gennemført MGP-fest med rød løber, farverige drinks, popcorn og flot pyntet biograf.

Klubben er herudover aktiv og stærkt forankret lokalt, og i den kommende sæson kan de endda fejre 20 års jubilæum.

Fire medlemmer af bestyrelsen i Viborg Børne- og Ungdomsfilmklub havde fundet vej til Svendborg i anledning af landsseminaret og tog lørdag aften imod prisen på hele klubbens vegne.

Et STORT tillykke til Viborg med den velfortjente pris! 

Med prisen følger et gavekort på 5000 kr. til en selvvalgt aktivitet for klubbens frivillige. På deres Facebook har de allerede delt med deres medlemmer, at prisen skal bruges på et fælles arrangement eller oplevelse i klubben for alle medlemmer.