Aktivitet – Filmværket

 

 

Er du vild med stærke fortællinger og velskrevne karakterer? Har du lyst til at vide mere om arbejdet med kortfilm og er nysgerrig på hvordan en erfaren filmskaber arbejder? Så kom til Filmværkets første workshop om kortfilm, historiefortælling og karakterer lørdag den 26. februar kl 12.30 i Dokk1, Århus.
Alexander Rahnami Mannstaedt er uddannet fra Super8, og har flere års erfaring bag sig. Han primære fokus ligger på kortfilm og karakterudvikling. Hans debutkortfilm “En tjeneste” vandt bedste instruktør og bedste mandlige hovedrolle ved Thunderdance i Cannes.
TILMELDING
Eventet er for unge (maks. 30 år), med en entrépris på 50 kr. og tilmelding efter først-til-mølle. Der er udstedt 30 billetter som kan købes her: https://event.it/dabuf/event/7giizf . Hvis du er forhindret i at komme, så giv besked til sekr@dabuf.dk, så andre kan komme til og få en lærerig dag på Dokk1.
FIND VEJ
Eventet afholdes i på Dokke i Århus, på Hack Kampmanns Pl. 2, i møderum 2.
GRUPPEN BAG
Eventet skabt af projektgruppen Filmværket og er blevet til med støtte fra Nordea-fonden og Tuborgfondet. Bag projektet står DaBUF og Ungdomsringen.

CORONA
Vi følger naturligvis de gældende retningslinjer for foreningslivet, når vi afholder eventet. Vi sikrer god plads, håndsprit og opfordrer vi jer til at få taget en test inden ankomst. 

Se mindre