Grib din indre filmmaker og kom med 7. – 8. maj, når Filmværket inviterer til en lærerig pop up-filmskole hos Station Next i Hvidovre.

Få redskaber til at skabe film fra bunden i dette lyn pop op-kursus. Kurset for alle niveauer – både dig der aldrig har lavet film og dig som allerede har en masse midler i rygsækken. Du kan vælge at dykke ned i manuskript + instruktion, kamera + lyd, eller skuespil og du vil lære at indgå i en dynamisk arbejdsgruppe, som filmproduktion jo altid er.

Og det er ovenikøbet koster det kun 50 kr. for dig under 30 år! Der er begrænsede pladser, så billetbestilling er nødvendig. Deadline for tilmelding er d. 24. april.

TILMELD DIG HER

—-
PROGRAM
—-

LØRDAG D. 7.5
Kl. 10.00-13.00 Forproduktion og undervisning med professionelle filmskabere
Kl. 14.00-19.00 And action! – Filmproduktion i gang
Kl. 20.00-23.00 I klipperummet, hygge og spilcafé
SØNDAG D. 8.5
Kl. 09.00 Mulighed for at klippe færdig
Kl. 11.00 Premiere på jeres film
Kl. 13.00 Farvel og tak for denne gang
Vi sørger for maden, kagen og hyggen, og det er muligt at få betalt transport til skolen, hvis du gemmer din kvittering.

—-
EVENTET
—-
Med dette event, ønsker Filmværket at invitere til en workshop, hvor du lærer alt fra start til slut i en film proces. Workshoppen er for dig filminteresserede under 30 år, som har lyst til at udarbejde selvskrevne film, indenfor lige netop det filmtekniske område du har interesse for. Med undervisning fra professionelle filmskabere, udarbejdes skaber du sammen med et lille team en film ud fra udvalgte cases, der omhandler forskellige tabuer – de ting vi ikke taler om. Du vil modtage et kursusbevis efterfølgende.

—-
OM STATION NEXT
—-
Station Next begyndte som filmskole i år 2000 i Filmbyen i Avedøre. Siden da har Station Next udviklet sig til et af verdens førende videnscenter for praktisk filmproduktion med unge.

—-
PRAKTISK INFO
—-
Eventet er for unge under 30 år. Er du forhindret i at komme, skal du afbestille ved at skrive til sekr@dabuf.dk, så andre kan komme til eventet.
Adresse: Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre.

—-
GRUPPEN BAG
—-
Eventet skabt af projektgruppen Filmværket og er blevet til med støtte fra Nordea-fonden og Tuborgfondet. Bag projektet står Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber (DaBUF) i samarbejde med Ungdomsringen.