Artikel

Bestyrelse og sekretariat

 

 

I en af landets mest succesfulde og fremmeste børnefilmklubber havde man næsten afskrevet muligheden for nogensinde at modtage den prestigefyldte kåring som Årets Klub. Men i år skete det: Århus Skolebio modtog prisen som Årets Klub. I begrundelsen lød det: 

 De har et stærkt frivilligt fællesskab og mangeårige ildsjæle i bestyrelsen. De er en stor veletableret klub, der har formået at følge med tiden. De er stærkt forankret lokalt og har et godt og langvarigt samarbejde med biografen. De har åbnet fællesskabet med tilbud til bl.a. daginstitutioner og deltagelse i Young Audience Award. 

De tilgodeser mange aldersgrupper med varieret program og leverer superflotte medlemstal.

De er gode til at kommunikere med deres medlemmer bl.a. via sociale medier. De har afholdt 50 års jubilæum – og vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at de bliver mindst 100!

Tre medlemmer af bestyrelsen i Århus Skolebio havde fundet vej til Svendborg i anledning af landsseminar og tog lørdag aften imod prisen på hele klubbens vegne.

Tidligere på dagen havde Hans Peter Mehlsen været en ivrig debattør til generalforsamlingen. Og under festmiddagen fortalte Ole Carlsen om sin vej til og tid som formand for DaBUF.

Der var således rigelig grund til at lade propperne springe for Århus Skolebio – og resten af DaBUF.