D. 4. oktober – d. 6. oktober 2022

Er du mellem 12 og 16 år og helt vild med film? Så er det DIG, vi leder efter!

I samarbejde med BUSTER Filmfestival samler DaBUF en jury af fem unge film-entusiaster fra filmklubberne, som skal udpege ‘BUSTERs børnepris’ – og nu har DU chancen for at være med til at bestemme!

BUSTER er Skandinaviens største filmfestival for børn og unge og løber af stablen d. 26/9 – 9/10 – 2022. Festivalen viser film og serier fra hele verden og byder desuden på særlige events i de københavnske biografer.

Hvornår:
Tirsdag d. 4. oktober til torsdag d. 6. oktober 2022

Hvor:
København

Hvad:
I løbet af de tre dage skal du sammen med fire andre unge se og bedømme otte nominerede spillefilm og sammen finde årets vinder, som I skal præsentere til prisoverrækkelsen torsdag d. 6. oktober.
Juryen vil under hele forløbet være ledsaget af en chaperon fra DaBUF og BUSTERs jurykoordinator og I skal overnatte sammen på hostel.

Udover at se en hulens masse film kommer du til at lære nye mennesker at kende, der deler den samme interesse som dig! Der er planlagt et super juryprogram, der byder på sjove og lærerige oplevelser i et tætpakket program.

Pris:
DaBUF og BUSTER dækker alle udgifter til mad og overnatning samt sociale aktiviteter.
Vi forventer dog, at din filmklub dækker transportudgiften til og fra København.

Er du?
mellem 12-16 år?
elsker at se film?
tilknyttet en filmklub?
frisk på en helt særlig oplevelse i København?

Så send os en kort ansøgning senest fredag d. 2. september på mail til sekr@dabuf.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, din alder og hvorfor netop DU skal have en plads i årets jury. Husk også at medsende kontaktoplysninger til en af dine forældre/værge over 18 år.

Vi udvælger jurymedlemmerne efter ansøgningsfristen og de fem heldige, der bliver udtaget, vil blive kontaktet direkte og modtage yderligere information.

Hvis du vil vide mere om, hvordan det er at være jurymedlem, kan du læse om tidligere juryers oplevelser her

Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste hilsner fra
BUSTER og DaBUF