Filmpakker – arrangører/booking

Det Danske Filminstitut sammensætter pakker med film for de 3-6-årige. Der er nu 30 digitale filmpakker og 8 filmpakker på DVD (“Filmhits for børn”-serien). Hver pakke rummer en række programmer med en samlet spilletid på cirka 30-40 minutter.

SE ALLE FILMPAKKER HER 

BEMÆRK, at Børnebiffen arbejder med to aldersgrupper: fra 3 år og fra 5 år. En filmpakke indeholder film til begge aldersgrupper, mens “Filmhits for børn”-dvd’erne enten henvender sig fra 3 år eller 5 år. Hvis I som arrangør derfor ønsker at nå begge aldersgrupper, er det nødvendigt at booke to forskellige DVD’er.

Program – data – tekst – billeder
DaBUF har udarbejdet et standardprogram, som alle arrangører er velkomne til at benytte sig af. Se programmet her. Der kommer et nyt standardprogram til hvert forår og efterår.

Standardprogrammet kan udsendes elektronisk til daginstitutioner m.fl. Vi har sørget for info om ordningen, omtale og billeder til filmene mv.  I programmet ledes jeres deltagere til denne hjemmeside, hvor de finder egen kommune. I skal derfor – hvis I ønsker at benytte programmet – huske at sende os link til jeres hjemmeside. Efterfølgende ledes deltagerne til jeres hjemmeside for egentlig tilmelding. I kan dermed nøjes med at lægge datoer for visninger og tilmeldingsinfo på egen hjemmeside. Se evt. under ‘Find din kommune…’ til højre i menuen.

Hvis man hellere selv vil sørge for program, kan data, tekst og billeder hentes på denne side. Send os gerne program/link til hjemmesiden.

Filmpakkernes indhold
I kan finde en samlet liste over titler i de 30 digitale filmpakker HER. Det er et Excel ark, så I har også mulighed for at sortere alfabetisk, efter filmpakke og/eller alderstrin. Filmpakkerne er nøglefri.

Undervisninsmaterialer
Filmportal Fyn – Film for Børn & Unge – har udarbejdet undervisningsmateriale til daginstitutionerne, som alle Børnebiffen deltagere er velkomne til at benytte – se mere her om Pixi

Booking
Kontakt DaBUF/Janne Flatau på mail: boernebiffen@dabuf.dk eller på tlf. 3321 4176.

BEMÆRK – DaBUFs medlemsklubber kan booke filmpakker – som med klubbens øvrige filmbestillinger HER
Vælg Børnebiffen som udlejer.