Aktivitet 
Stop motion-workshop med Filmmagernes verdensmål

 

 

I efterårs- og vintersæsonen 2020/2021 får din filmklub en unik mulighed for at invitere børn i alderen 9-12 år med til en spændende workshop i stop motion og FN’s verdensmål.

På workshoppen dykker vi ned i FN’s Verdensmål ud fra en dansk kontekst. Vi snakker om Verdensmålene i øjenhøjde, tager udgangspunkt i vores egen hverdag og prøver at finde ud af, hvad vi kan ændre derhjemme, som kan ændre noget globalt?

Verdensmålene konkretiseres og visualiseres i små stop-motion videoer. Vi bygger selv vores figurer, kreerer vores eget univers og sætter det hele sammen i Stop Motion Studio. Redskaberne vi bruger er simple, og børnene har derfor mulighed for at fortsætte kreativiteten og produktionen af stop-motion-film derhjemme.  

Må jeres filmklub ikke gå glip af en lærerig og kreativ dag med ler under neglene, udstyret med saks og papir, mobiltelefoner og en stopmotion-app? Så skynd jer at booke en workshop! Det er efter først til mølle-princippet, og der arrangeres kun 8 workshops med maks kapacitet af 30 børn pr. gang. 

Det er gratis, tager i alt 4 timer, og vil blive afholdt i forbindelse med børnefilmklubbernes klubprogram eller som en ekstra aktivitet, medlemmerne selv kan tilmelde sig. 

Booking: sekr@dabuf.dk eller +45 33 21 41 76 ved interesse eller for yderligere information. Praktiske detaljer omkring workshoppen aftales med kontaktperson efter booking.

Projektet er skabt af DaBUF og støttet af Det Danske Filminstitut, Dansk Ungdoms Fællesråd, Nordea-fonden og Tuborgfondet.