Frivillige søges

Kontakt
Projektleder Maria Have 

maria@dabuf.dk

 

Elsker du film og er du mellem 18-25 år?

Synes du, det kunne være sjovt at være med til at planlægge og afvikle filmevents? Har du mod på at tænkte stort og skabe events, der samler unge fra hele landet?

– Så er det dig vi leder efter!


Hvad er det for et fantastisk projekt?

Filmværket samler unge filmnørder til spændende og anderledes aktiviteter. Nu søger vi nye frivillige mellem 18-25 år, der skal stå for at udtænke, planlægge og afholde det næste års store og små filmevents. Du behøver ikke have erfaring med at projektplanlægning eller filmoptagelser, det vigtigste er, at du er idérig og har mod på at lave sjove og andeledes events for andre unge.


Hvordan bliver jeg frivillig?

Vil du være frivillig projektskaber, så send os en lille video optaget på mobilen til maria@dabuf.dk, hvor du fortæller, hvorfor netop DU skal være en del af projektet. I videoen skal du svare på:

  • Hvem er du? (dit navn, alder, hvor bor du, hvad laver du?)
  • Hvad er din filminteresse? (kan du lide at se film, lave film?)
  • Hvorfor vil du gerne være en del af Filmværket?


Og hvornår starter vi så?

Lørdag d. 24. september skal du deltage i vores idé-dag i Hellerup. Her vil du og de andre frivillige lærer hinanden at kende og sammen finde på de events, I drømmer om skabe.

Som frivillig skal du planlægge og afvikle 3-4 film-events og deltage i planlægningsmøder i perioden oktober til juni.

Der er deadline for at ansøge d. 11. september. Du får svar på din ansøgning kort efter deadline og får nærmere besked om projektets videre forløb.

Vi glæder os til at høre fra dig!