FILMPAKKER

DaBUF og DFI tilbyder filmpakker til de yngste

DaBUF og Det Danske Filminstitut tilbyder filmpakker med kortfilm til de 3-7 årige børn i daginstitutioner og skolernes 0. klasser.  

Der er nu 33 digitale filmpakker og 8 filmpakker på DVD – ”Filmhits for børn”-serien. 

Hver pakke har en samlet spilletid på ca. 30-40 minutter. Filmpakkerne er på DCP og DVD.

Bemærk at Børnebiffen arbejder med to aldersgrupper: fra 3 år og fra 5 år. En filmpakke indeholder et program til begge aldersgrupper, mens “Filmhits for børn”-dvd’erne enten henvender sig fra 3 år eller 5 år. Hvis I derfor, som arrangør, ønsker at nå begge aldersgrupper, er det nødvendigt at booke to forskellige DVD’er.

SE ALLE FILMPAKKER HER  

DOWNLOAD DE NYESTE PLAKATER HER

Program – data – tekst – billeder
DaBUF har udarbejdet et standardprogram, som alle arrangører er velkomne til at benytte sig af. Se programmet HER

Der kommer et nyt standardprogram hvert forår og efterår.

Standardprogrammet kan udsendes elektronisk til daginstitutioner m.fl. Vi har sørget for information om ordningen, omtale og billeder til filmene mv.  I programmet ledes jeres deltagere til denne hjemmeside, hvor de finder egen kommune. I skal derfor – hvis I ønsker at benytte programmet – huske at sende os link til jeres hjemmeside. Efterfølgende ledes deltagerne til jeres hjemmeside for egentlig tilmelding. I kan dermed nøjes med at lægge datoer for visninger og tilmeldingsinformation på egen hjemmeside. Se evt. under ‘Find din kommune’’.

Hvis man hellere selv vil sørge for program, kan data, tekst og billeder hentes HER på denne side.

Send os gerne jeres program.

Filmpakkernes indhold
I kan finde en samlet liste over titler i de 33 digitale filmpakker HER. 

Filmpakkerne er nøglefri.

Undervisningsmaterialer
Filmportal Fyn – Film for Børn & Unge – har udarbejdet undervisningsmateriale til daginstitutionerne, som alle Børnebiffen deltagere er velkomne til at benytte. Se mere om Pixi HER 

Det Danske Filminstitut har udviklet App’en ‘Filmcentralen/For de yngste’, der indeholder 300 kortfilm og mange sjove og lærerige aktiviteter, der tager udgangspunkt i film. Her kan filmene fra Børnebiffens Filmpakker genses. Bemærk at det er nødvendigt at have Unilogin for at se filmene. Se mere HER

Booking
Kontakt DaBUF / Janne Flatau på boernebiffen@dabuf.dk eller på tlf. 33 21 41 76

Bemærk: DaBUFs medlemsklubber kan booke filmpakker sammen med klubbens øvrige filmbestillinger. (Vælg Børnebiffen som udlejer, når I bestiller film).