Artikel

Skrevet af DaBUFs bestyrelse og sekretariat 

 

 

Endnu et år er gået og vi har – tradition tro – opgjort tal for indeværende sæson

 

Antal klubber

72 superseje klubber er i sæson 2023-24 en del af DaBUF fællesskabet, tak for jeres medlemskab!
Desværre har vi været nødt til at sige farvel til Dragør, Lolland og Grenaa pga. bl.a. økonomiske årsager og biograflukning (Dragør). Skulle tingene ændre sig, er I altid velkomne tilbage. 

 På den anden side har vi glædeligvis kunne byde velkommen til henholdsvis Cinematekets Filmklub i København, Kalundborg – Frie Dagtilbuds Børnefilmklub og Grindsted – Børnenes Bioklub.

Velkommen til jer alle tre!

 

Antal medlemmer

Det samlende medlemstal er steget med 1.708 medlemmer, og er nu oppe på 51.504 medlemmer!

 Alle i DaBUF er utrolig glade for, at medlemstallet er steget. Denne stigning er sket på trods af de mange biografrenoveringer og sædereduktioner, der har kunne ses i flere af de lokale biografer.

Selvom der generelt set er en stigning og flere klubber igen sætter medlemsrekord, kan vi konstatere, at hele 23 klubber har haft en medlemsnedgang siden sæson 2022-23.
Det er vi opmærksomme på, og vi håber, at de klubber, der føler sig pressede, tager fat i os i DaBUF bestyrelse, klubudvalg eller sekretariat, og ikke mindst i jeres klubkolleger, hvis I har brug for hjælp, sparring eller blot en generel snak. Vi kan fanges på mail, telefon, i gruppen på Facebook eller til landseminaret i april, så nøl ikke med at række ud!

Alt taget i betragtning, er vi superglade for den opbakning vi oplever i forhold til DaBUF fællesskabet, både i form af medlemsklubber og den flotte medlemsskare de/I repræsenterer, og vi er sikre på, at flere klubber, børn og unge nok skal finde vej til biografmørket og de gode film i løbet af sæson 2024-25!