NYHEDER

Læs de seneste nyheder fra DaBUF her

Lær DaBUFs nye bestyrelsesmedlem at kende

Lær DaBUFs nye bestyrelsesmedlem at kende

Til DaBUFs generalforsamling i april, blev Mariella Harpelunde Jensen valgt ind i DaBUFs bestyrelse efter et spændende kampvalg. I denne måneds Pråsen kan du blive klogere på, hvem DaBUFs nye bestyrelsesmedlem er, og hvilke visioner Mariella har for DaBUF.

Før rulleteksterne kommer på

Før rulleteksterne kommer på

Efter næsten 18 år i DaBUFs tjeneste har Jan Frydensbjerg besluttet at trække stikket til bestyrelsesarbejdet. Inden de afsluttende credits ruller over skærmen, gør Jan status i sin tid som landskonsulent og bestyrelsesmedlem

BLIV JURYMEDLEM TIL GIFFONI FILMFESTIVAL

BLIV JURYMEDLEM TIL GIFFONI FILMFESTIVAL

Er du filminteresseret pige mellem 13 og 18 år og har du lyst til en fantastisk oplevelse denne sommer?

Så har du mulighed for at blive en af tre jurymedlemmer, vi sender til Italien til sommer – fra d. 18. til d. 29. juli 2024

Nynne Bern Jensen takker af!

Nynne Bern Jensen takker af!

Efter det meste af et årti i DaABUFs bestyrelse, vælger Nynne Bern Jensen nu at trække stikket. Nynne har siddet i snart sagt alle udvalg i DaBUF og har ikke mindst været en kapacitet i bestyrelsens Forretningsudvalg i mange år. Nynne fortæller om sin vej ind og sin tid i DaBUF – og kommer med anbefalinger til andre, som kunne tænke sig at prøve kræfter med bestyrelsesarbejdet.

Præsentation af bestyrelsen

Præsentation af bestyrelsen

Den 7. juni konstituerede den nye bestyrelse sig, og nu er alle placeret i et eller flere udvalg. Mød den nye bestyrelse her og bliv klogere på, hvad de spenderer deres tid på både udenfor og indenfor DaBUF. Og få svar på et vigtigt spørgsmål: Hvad er deres yndlingsfilm?

DaBUF har fået ny forperson

DaBUF har fået ny forperson

Katrine Seier blev lørdag den 22. april valgt som ny forperson for DaBUF ved vores generalforsamling i Svendborg. Samtidig blev en ny bestyrelse valgt, og Kim Bruun modtog stående klapsalver for sine 10 år på formandsposten.

En KØN 70 årig

En KØN 70 årig

På den sidste dag i marts rundede bestyrelsesmedlem Kirsten Østergaard Nielsen et hjørne i sit liv. Den daværende formand sendte en hilsen.

Året 2022/2023

Året 2022/2023

Vi nærmer os den tid på året, hvor bestyrelsen skal stå til regnskab for det arbejde, der er udført i den forgangne sæson. Som det turde fremgå af udvalgenes skriftlige beretninger, er DaBUF en forening i fuld fart og vigør. Der er aktiviteter for enhver smag. Det gælder bare om at bide til bolle.