3. juli – 8. juli 2023

Er du medlem af en børne- og/eller ungdomsfilmklub? Er du i alderen 12-15 år? Har du lyst til at se film, lave film og lære andre børn og unge fra Norden at kende?

Så er du måske en af de heldige, der kommer med til Nordisk Filmcamp denne sommer.

DaBUF og Filmfabrikken har den glæde at invitere dig til Nordisk Filmcamp i smukke omgivelser på Møn d. 3. – 8. juli 2023. Campen gennemføres i samarbejde med Norsk Filmforbund, BUFF og Film.gl. og med støtte fra bl.a. Nordisk Kulturfond, DaBUF og Film i Skåne.

Vi tilbyder en helt særlig Nordisk Filmcamp for unge i sommerferien. Vi samler deltagere fra Danmark, Norge, Sverige og Grønland til en uges fantastisk Filmcamp på Møn.

Der skal både produceres og ses film, men der bliver også tid til at være turist og hygge med de andre unge – så husk badetøj.

Hvor foregår det?

Undervisning og filmproduktion vil foregå på Teater Møn, samt udenfor i de filmiske omgivelser. Deltagerne skal overnatte samme sted tæt på havet.

Hvordan kommer du til Møn?

Deltagerne skal selv betale og sørge for transport til og fra Møn. Man kan tage toget til Vordingborg, og vi sørger for samlet transport det sidste stykke fra Vordingborg til Teater Møn.

Hvad koster det?

Pris pr. deltager er kr. 1.000,- Det dækker mad, overnatning, undervisning og udflugter. Medbring evt. lidt lommepenge.

Hvordan tilmelder du dig?

Send en mail til DaBUF- bestyrelsesmedlem Kirsten Østergaard Nielsen på onielsenk53@gmail.com eller ring 21252777. Du skal oplyse navn, alder, e-mail, mobilnr. samt, hvilken filmklub du er tilknyttet.

Efter tilmeldingsfristen bliver deltagerne udvalgt ved lodtrækning. Hvis du er en af de heldige, vil du modtage en mail med oplysninger om, hvordan deltagerafgiften skal betales. Først når deltagerafgiften er betalt, er du officielt tilmeldt.

Tilmeldingsfristen er 1. juni 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Filmen ‘THE BET’ er lavet af dygtige deltagere på Nordisk Filmcamp i 2022.

Se filmen her: