DaBUF Jury – Buster Filmfestival

Siden 2017 har BUSTERs Jury bestået af unge fra DaBUFs medlemsklubber over hele landet. Du kan se invitationen til dette års Jurycamp her og finde mere info om campen nederst på siden.

Nu har du chancen for at blive en del af BUSTERs jury! Er du mellem 12 og 14 år og helt vild med film? Og kunne du tænke dig at blive en del af årets jury på BUSTER? Så er det DIG, vi leder efter!

BUSTERs jury består af drenge og piger, som sammen skal udpege årets ‘Bedste Børnefilm’ – og nu har DU chancen for at være med til at bestemme!

DaBUF er igen i år gået sammen med BUSTER / CPH PIX om at lave en national jury af unge filmenthusiaster fra DaBUFs filmklubber i Danmark.

Under filmfestivalens første weekend, fra fredag middag d. 28. september til søndag eftermiddag d. 30. september, inviterer BUSTER fem seje ‘filmnørder’ til jurycamp i København. Juryen skal se og bedømme de otte nominerede spillefilm og sammen finde årets vinder. Udover at se en hulens masse film kommer du til at lære nye mennesker at kende, der deler den samme interesse som dig! Der er planlagt en helt særlig og super spændende jurycamp, der byder på både sjove og lærerige oplevelser i et tætpakket program. Er du interesseret, kan du læse mere om campen her.

Så er du:
… 12-14 år gammel?
… Helt vild med film?
… Medlem af en af DaBUFs filmklubber?
… Og frisk på en oplevelsesrig weekend i København under festivalen?

Så send os din motiverede ansøgning senest fredag d. 31. august til sekr@dabuf.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor netop DU skal have en plads i årets jury. Husk kontaktoplysninger til en af dine forældre/værge over 18 år.

Vi udvælger vores jury i starten af september og de fem heldige unge, der bliver udtaget, bliver kontaktet direkte og modtager yderligere information om campen. Festivalen dækker transport til og fra København og sørger for kost og logi for juryen i forbindelse med forløbet, som vil være ledet af bestyrelsesmedlem Anette Vibeke Jensen fra DaBUF og BUSTERs jurykoordinator. Eventuelle spørgsmål til jurycampen kan rettes til signe.b@cphpix.dk.

Du kan læse om sidste års BUSTER jury oplevelser i DaBUFs medlemsblad Pråsen her og på FB her

Mere om jurycampen

Hvornår og hvor længe skal vi være på camp?
Du skal være i København fra fredag middag d. 28. september til søndag eftermiddag d. 30. september. BUSTER dækker transport til og fra København, med bus eller tog, og henter/bringer til/fra en station i København.

Hvor skal vi se film og hvor skal vi bo?
Vi skal se film i biografen Cinemateket i København om fredagen, og i BUSTERs egen biograf på Nørrebro, lørdag og søndag.

Vi camper om natten på DaBUFs hovedkontor på Nørrebro, med masser af hygge, luftmadrasser og jeres egne medbragte soveposer. Anette fra DaBUF sover sammen med jer, og der er mulighed for at lave et drenge- og et pigerum.

Skal vi lave andet end at se film?
Ud over at se en masse film, starter campen med en introduktion til, hvordan I som jury bedømmer de film, I skal se. I skal møde en professionel filmanmelder, der uddeler tips og tricks til, hvordan man anmelder og vurderer film. Derudover bliver der også tid til aftenhygge samt at komme ud og se lidt af København.